Archief van
Categorie: Over mij

Over mezelf

Hello World! This is me!

Hello World! This is me!

Een beetje gek ben ik…. gek op de lieve mensen die op allerhande manieren mijn leven  kleur geven.. Gek van de plezantste, heerlijkste, mooiste, kleinste dingen in het leven.   weer-foto-van-mezelf

Ik heb voor deze Blog de vorm van een draaiboek gekozen. Een draaiboek dat gaande wijs zal geschreven worden, dat  al enkele bladzijde telt, maar waar nog dagelijks aan gewerkt wordt. Ik hoop jullie op deze manier mee te nemen op ontdekkingstocht, om op eigen houtje de nieuwsgierigheid, beproeving en beleving aan te wakkeren, zodat er nadien een “WAUW” gevoel ontstaat bij je nieuwe aanwinst als rolstoelgebruiker(ster).

Sinds kort is mijn eigen gretigheid naar nieuwigheden enorm toegenomen dat ik alle mogelijkheden zien der ogen wil ontdekken. Om zo mijn eigen leven nog eenvoudiger en gemakkelijker te maken.

Zo droom en fantaseer ik er maar op los. Blijf ik nadenken en zoeken hoe het nog anders en beter kan. Dikwijls blijf ik steken. Zie je me de beleving  en ervaring die me overkwam, vol enthousiasme, wikken en wegen.

Anderzijds luister ik in stilte naar de verhalen van mensen, geniet ik van mooie muziek.  Mijmer ik bij het klotsen van de zee, het ruisen van de bomen, de geluiden van de vogels en de stilte en rust in de natuur.

Persoonlijk verheug ik mij enorm jullie, met deze Blog,  wegwijs te maken en te kunnen/mogen helpen. Zodat hetgeen jullie hier vinden, een bijzondere herinnering is/blijf, waarvan jullie nog weken, maanden of misschien jaren kunnen nagenieten!

Veel liefs

HILDE  MEUS