Archief van
Categorie: Gezondheidstip

Gezondheidstips

Voor een super goede mondhygiëne!

Voor een super goede mondhygiëne!

Omdat het als rolstoelgebruiker erg moeilijk is om naar een tandartsenpraktijk te gaan, zijn velen genoodzaakt voor zulke zaken naar  een ziekenhuis te gaan.  Bij mijn laatste controle  was ik heel aangenaam verrast. De tandarts was zo tevreden over mijn eigen tandverzorging, dat hij een narcose helemaal niet nodig vond..  De kleine zaken die aan mijn tanden moesten gedaan worden, konden perfect in zijn privé praktijk gebeuren..Heel erg benieuwd en ook wat angstig, zat ik enkele weken later bij de tandarts… Ook daar kreeg ik weer te horen dat mijn tanden super goed verzorgd waren…. De tandarts was ook super blij dat hij de zaken die moesten gebeuren, vanuit mijn rolstoel gedaan konden worden…. Een hele opluchting voor mezelf en voor degene die bij mij was, want een transport van de ene stoel is voor velen onmogelijk is.  Het is dus zeer belangrijk dat men een praktische  rolstoel  heeft die op alle vlakken uitgerust is… Nogmaals een dikke Merci aan Luc Knoben. (Product Manager)

Wat ik doe om een super goede tandhygiëne te hebben, en die ook te behouden, ontdekte ik het volgende… Op een dag kwam een elektronische tanden flosser op mijn pad… Na enige informatie, was dit een apparaat wat ik absoluut in mijn badkamer wilde hebben… Ook de volgende tandproducten hielpen mij om een hygiënische mondverzorging te hebben….  http://www.foreverliving.com

Voor bloedend tandvlees of aften zijn deze producten eveneens erg geschikt…. Zeg nu zelf, wat is aangenamer dan een super goede mondhygiëne.

 

 

 

Puur Natuur !

Puur Natuur !

forever-bijen-pollen

Zoals ik al eerder op deze website vertelde  heb ik enkele jaren geleden de producten van Forever Living Products (Aloë Vera) leren  kennen…  Door de opleiding natuurgeneeskunde, ontdekte ik wel wat je lichaam nodig heeft, maar men moet ook de juiste samenstellingen van vitaminen en voeding weten te combineren.

Uiteraard probeer ik mijn lichaam het hele jaar door het nodige te geven, maar tegen de herfst- en winterperiode voed  ik mijn lichaam nog iets extra om de vervelende bacteriën in het lichaam te dwarsbomen. Tot de dag van heden hebben de “BIJENPOLLEN” mij al enkele winters  bevrijd  van griep of verkoudheden.

Destijds verbood de gezondheidstherapeute mij een periode roodvlees te eten, dus moest ik op zoek gaan naar andere alternatieven, zodat mijn lichaam toch voldoende voedingstoffen bleef bevatten…  De dag van heden is het vlees nog steeds erg beperkt in mijn voedingspatroon. Door de combinatie van verschillende natuurlijke substanties en  voedingstoffen  die in deze bijenpollen verwerkt zijn, was dit een van de ideale aanvulling om mijn lichaam  te voorzien van de nodige vitaminen en mineralen.  Doordat er relatief veel vitamine B12 in de bijenpollen zit, is dit zo waardevol voor mensen die geen of weinig vlees nuttigen.  Kortom een echte krachtbom van essentiële voedingstoffen en waar men het lichaam een enorm plezier mee doet in deze periode.   Het is eigenlijk de ideale Multi vitamine maar dan PUUR NATUUR waardoor het veel efficiënter wordt opgenomen.  Je vindt ze uiteraard in natuurwinkels en bij imkers.

Ook vindt U info op http://www.foreverliving.com

 

 

 

 

 

Your Inner And Outer Health!

Your Inner And Outer Health!

Door mijn zittende leven en te weinig lichaamsbeweging zijn er in het verleden enkele lichamelijke ongemakken geweest. Dit betekende heel erg ziek zijn van de vervelende buikkrampen die zich steeds vaker voor deden. Vermits ik een allergie heb voor antibiotica en penicilline, was het niet makkelijk en verstandig zomaar iets in te nemen.

Op dokters advies kwam ik in contact met de plaatselijke gezondheidstherapeute van het universitaire ziekenhuis te Leuven. Zij staat gekend als een van de beste therapeute en heeft een goede reputatie in het vernoemde ziekenhuis. Haar privé praktijk is gelegen te Nederland waar ze haar cliënten welkom heet.  Het is ook in  die praktijk dat ik met de therapeute destijds  kennismaakte en dat verliep erg onwennig, omdat ik erg onzeker en onwetende was over haar behandelingsmethodes.  Als eerst werd mijn lichaam grondig onderzocht en werd er een startprogramma op maat voorzien… Zo werd mijn voedingspatroon aangepast en de juiste  voedingssupplementen toegediend, om mijn lichaam alles  te geven wat nodig was.  Geleidelijk aan en verbazingwekkend  herstelde mijn lichaam zich en zo kwam alles weer opnieuw in balans…  Na deze sessie kuur van ongeveer 16 maanden, bracht de therapeute mij in contact met de producten van het bedrijf Forever (Aloë Vera).            

De Gele kan

Elke dag ben  ik nog zeer blij en dankbaar dat ik  dit “Gouden Klompje” (hier op de afbeelding heb ontdekt. Dit superwonder verbeterde mijn gezondheid op en top. Mensen met wie ik in contact kom, zeggen me wel eens: “Waar haal je die vreugde en energie vandaan? Je straalt zo en wat maakt jou zo enthousiast!” Wel, op zekere dag besloot ik een gezondheidsopleiding te gaan volgens. Tijdens deze opleiding leerde ik hoe men “GEEST en LICHAAM” het best  in balans  krijgt/houdt.  Jezelf bewust maken van je ik zijn, met jezelf in het reine komen. Leren naar jezelf te kijken, jezelf volledig te aanvaarden en 100% van jezelf te houden!  Neen, dit is niet makkelijk, maar het is wel de kern om een super vreugdevol, mooi  en gelukkig leven te hebben,  waar men ook voor 100% van moet genieten!

http://www.foreverliving.com

Veel Liefs