Archief van
Categorie: Taxi op maat

Taxi op Maat

Roller Coaster !

Roller Coaster !

oen de Provincie Limburg enkele jaren geleden met het project Vervoer voor mensen met een beperking starten, heb ik hier meteen gebruik van gemaakt… De provincie besteed jaarlijks een budget uit voor vervoer op maat.  Ieder van ons krijgt jaarlijks een bepaald bedrag dat men kan besteden aan aangepast vervoer… Een aantal taxibedrijven in Limburg werken aan dit project mee en op deze manier heb ik taxi Peters leren kennen…Taxibusje 1 Taxi Peters voldoet nog steeds aan mijn persoonlijke normen en dit is al jaren zo. Men kan bij wijzen van spreken dag en nacht beroep doen op dit bedrijf. Heeft men een vervoer probleem biedt of zoekt dit bedrijf mee naar de juiste oplossing…   Dit bedrijf vervoert dagdagelijks rolstoelgebruikers naar verschillende dagverblijven, scholen, ziekenhuizen en revalidatiecentra’s.  

Nu hoor ik misschien mensen zeggen: “Een taxi nemen is zo duur”… Dat klopt ook, maar dat zijn keuzes die men overwegen moet…  Voor mezelf zijn er een aantal zaken die zeer belangrijk zijn voor mij en waar ik met plezier een bepaald budget per jaar voor opzij schuif. Deze zaken zijn: Vervoer, met vrienden en familie genieten van dit mooie leven en extra hulpmiddelen.. Nu moet ik toegeven dat ik een geluksvogel ben. Beschik een super toffe, warme familie en heb een behoorlijke vriendenkring die mij bij alles betrekken en bijstaan.  Daarnaast zijn er ook mensen in mijn leven die mij bijstaan in hulpmiddelen of mij de weg openen naar nieuwigheden en dat is toch ook een luxe…  Zij vullen  elkaar mooi aan, wanneer de ene niet kan of vrij heeft is de andere spontaan bereid te helpen …. In nood situaties heb ik dus nog nooit gezeten en heb bijna voor alles een oplossing…. Taxibusje 3

Om Nog  even terug te komen op het taxibedrijf Peters.  Hun chauffeur zijn stuk voor stuk begaan met de klanten.  Zij doen meer dan het mogelijke voor hun klanten en op gepaste momenten wordt er behoorlijk gelachen.   Op deze manier verplaats ik mij bij activiteiten , evenementen  of andere leuke gelegenheden, dus indien men bij de pakken blijft zitten zal er niets veranderen… Geniet en pluk de dag!

Voor meer informatie kan U altijd terecht op de website van het bedrijf: www.taxipeters.be