Archief van
Maand: december 2016

Puur Natuur !

Puur Natuur !

forever-bijen-pollen

Zoals ik al eerder op deze website vertelde  heb ik enkele jaren geleden de producten van Forever Living Products (Aloë Vera) leren  kennen…  Door de opleiding natuurgeneeskunde, ontdekte ik wel wat je lichaam nodig heeft, maar men moet ook de juiste samenstellingen van vitaminen en voeding weten te combineren.

Uiteraard probeer ik mijn lichaam het hele jaar door het nodige te geven, maar tegen de herfst- en winterperiode voed  ik mijn lichaam nog iets extra om de vervelende bacteriën in het lichaam te dwarsbomen. Tot de dag van heden hebben de “BIJENPOLLEN” mij al enkele winters  bevrijd  van griep of verkoudheden.

Destijds verbood de gezondheidstherapeute mij een periode roodvlees te eten, dus moest ik op zoek gaan naar andere alternatieven, zodat mijn lichaam toch voldoende voedingstoffen bleef bevatten…  De dag van heden is het vlees nog steeds erg beperkt in mijn voedingspatroon. Door de combinatie van verschillende natuurlijke substanties en  voedingstoffen  die in deze bijenpollen verwerkt zijn, was dit een van de ideale aanvulling om mijn lichaam  te voorzien van de nodige vitaminen en mineralen.  Doordat er relatief veel vitamine B12 in de bijenpollen zit, is dit zo waardevol voor mensen die geen of weinig vlees nuttigen.  Kortom een echte krachtbom van essentiële voedingstoffen en waar men het lichaam een enorm plezier mee doet in deze periode.   Het is eigenlijk de ideale Multi vitamine maar dan PUUR NATUUR waardoor het veel efficiënter wordt opgenomen.  Je vindt ze uiteraard in natuurwinkels en bij imkers.

Ook vindt U info op http://www.foreverliving.com