YOU CAN DO THAT!

YOU CAN DO THAT!

Na enig zoekwerk en  wat info bij vriendin Elsje gesprokkeld te hebben ben ik heel wat wijzer geworden wat de website www.doeda.be betreft…  Een website die talrijke activiteiten voor mensen met beperkingen in de kijker zet… Men kan als gast zich vrijblijvend  inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief… In de nieuwsbrief wordt men up to date gehouden van de activiteiten die er doorgaan in de verschillende gemeenten. Het beleid maakt zich sterk door inclusief te werken en betrekt hierbij naasten van de persoon met een beperking.                   

Als men zelf een activiteit wil aanbieden die op regelmatige basis plaatsvindt, kan men deze plaatsen in de Doeda-agenda zodat ze toegankelijk wordt voor iedereen die op zoek is naar een zinvolle dagbesteding!

Ook handig te weten is de weergave van elke activiteit zodat men van tevoren weet hoe, wanneer, waar en de kostprijs van het gebeuren….  Bijvoorbeeld een fuif, wandeling, G-Sport, snoezelen, rolstoeldansen, workshops, uitstappen met aangepaste begeleiding voorzien. Kortom er is voor ieder wat wils!

www.doeda.be

 

Amusementsgroetjes,

Elsje & Hilde          

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *