I Feel The Rhythm In My Body!

I Feel The Rhythm In My Body!

Wat gebeurt er wanneer we muziek horen? Vermoedelijk denken dan velen aan een feestje bouwen, mooie herinneringen ophalen of misschien wel twee verliefde mensen die elkaar voor het eerst ontmoetten. Muziek kan dus op allerhande manieren een belangrijke rol spelen in een mensenleven.

Ja, muziek kan voor velen een dagboek zijn, waar ze hun  grootste  geheimen in kwijt kunnen… Teksten waar men kan in wegdromen, in thuiskomen, waarmee men  kan ontwaken of met zichzelf één kan vormen…. 

Voor mezelf is muziek een rode draad die door mijn hele leven loopt.  Het brengt vrolijkheid in mij naar boven: de feestjes, de vakanties. Maar evenzeer roept het  emotionele herinneringen op.

Een tijd geleden vertelde de vrouw van mijn neef mij nog: “Hilde, toen ik jou ten dans vroeg op het huwelijksfeest van je broer,  keek je met een verbazende snuit: “IK, die in een rolstoel zit, dansen”? Zulke gedachten zullen de dag van heden niet meer voorvallen, want I go for it!          

Zo ontdekte ik enkele jaren geleden het rolstoel dansen. Een passie waar ik enorm gedreven in ben en waar ik nog verder in wil groeien. Bij de dansgroep de RegenBoog staan Christa en Els ons technisch en ritmisch bij, om de passie tot in details de juiste swing te geven! 

Muziek is dus een en al emoties!  Wandel op een bedje van vrolijkheid, triestigheid en gezondheid                                                                                                                                                          foto-cindy-en-christa

www.deregenboog.be                     

Let’s dance! Let’s dream! 

 

Eén gedachte over “I Feel The Rhythm In My Body!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *