Enjoy a wonderful short break together!

Enjoy a wonderful short break together!

Sinds mijn Permobil rolstoel ben ik enkele malen in Brugge uitgenodigd. Zo ontdekte ik in de gezellige en  rustrijke omgeving van Moerkerke-Damme, de “B&B Altijd Genieten” en mocht ik zelf ondervinden wat dit verblijf allemaal te bieden heeft.

Van wat tot 2008 nog een loods was van haar overleden man,  heeft “Kathleen De Meyere”  van “B&B Altijd Genieten”, een aangenaam en gezellig verblijf gemaakt om te overnachten.

Zij liet de loods ombouwen tot 4 stijlvolle, warme gastenkamer. Alle kamers hebben 2 bedden en zijn geschikt voor mensen met een beperking. De B&B heeft voorlopig een vergunnen voor maximum 10 personen. De gastvrouw, zelf verpleegster van opleiding, heeft er tevens voor gezorgd dat er, indien nodig, beroep kan gedaan worden op de plaatselijke huisarts, verpleging of eventuele kine. Dit kan op afspraak netjes voor u geregeld worden.         

Ook zijn er hulpmiddelen zoals een passieve en actieve  til-lift  bruikbaar. Een toiletstoel die men over een gewoon toilet kan schuiven en die men ook in de instap douche kan gebruiken.  Indien nodig kan men ook bruikbaar maken van de plafon lift, want er is zowat aan alles gedacht en dat is een geruststelling…

Ik hou enorm van de natuur en rustige omgeving, dus heb er met volle teugen kunnen genieten. Ook het eten dat er aangeboden wordt, is overheerlijk. Wat mij betreft een echte aanrader en een geschikte mogelijkheid, wanneer men beperkt is.

Voor meer informatie kan men altijd terecht op de website van het verblijf  zelf:   www.altijdgenieten.be

Vriendelijke groet,

Gerda & Hilde

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *