Een Unieke en blijvende ervaring!

Een Unieke en blijvende ervaring!

Op een feestje kwam er een man naar me toe, hij was echt onder de indruk van mijn rolstoel, wilde er compleet alles over weten. Op het einde van ons gesprek nodigde die man mij uit om samen naar de beurs in Düsseldorf te gaan. Hij zei dat die beurs een van de grootse beurzen in Europa is, waar men alles kan vinden wat verzorging en hulpmiddelen betreft

Heel benieuwd of die man de waarheid sprak, nam ik contact op met rolstoeladviseur Luc Knoben. Luc beaamde mijn vraag en zei dat die man gelijk had. De Rehacare Düsseldorf is inderdaad een van de grote beurzen in Europa. Met die wetenschap, wilde ik met mijn eigen ogen zien wat die beurs allemaal te bieden heeft… Vroeg ook meteen aan Luc waar ik voor die beurs eventuele inkomtickets kon bekomen. Enkele weken later kreeg ik van de fabrikant Rehamed BV te Nederland, bevestiging dat zij er zouden voor zorgen dat ik van hen zoveel inkomtickets zou krijgen als ik wilde.

Ik had geen idee wat mij te wachten stond, had mijn voornemen van wat ik absoluut zeker wilde bezichtigen. Vermits het daar zo groot was,  was het even zoeken naar wat in welke hal gevestigd stond… Ik viel van de ene verbazing in de andere . Ongelofelijk wat de fabrikant Rehamed BV te Nederland allemaal te bieden heeft aan zijn klanten…

op-de-beurs-dusseldorf Bij hen is de klant “echt Koning” en willen zij iedereen top kwaliteit geven. Een rolstoel op proef is bij hen noodzakelijk: op die manier staan ze dichter bij de klant en kunnen ze beter aan zijn/haar persoonlijke normen voldoen…. Wat meer is U hoeft niet eens van verstrekker te veranderen als U niet wil. Deze fabrikant zorgt er enkel voor dat U een gewenste rolstoel heeft en de rest blijft zoals U het gewoon bent. Voor mensen die niet naar zo’n beurs kunnen gaan biedt de vernoemde fabrikant dezelfde waarde en kwaliteitsnormen en komen zij vrijblijvend aan huis op afspraak…. Dit is een super de luxe!

Inmiddels is de beurs achter de rug en inderdaad, het is echt de moeite waard om die zelf te mogen/kunnen beleven.. Men komt echt ogen te kort om alles te kunnen zien… Een goede raad: maak op voorhand een keuze van wat je zeker wil bekijken, of desgevallend,  van waar je naar op zoek wil gaan… Mijn familie en ik waren echt benieuwd naar wat we te zien zouden krijgen. En ieder van ons was zeer onder de indruk  en kregen meer dan we verwacht hadden… Dit evenement bezichtigen is iets wat we heel waarschijnlijk volgend jaar opnieuw zullen doen.

 

Het leven kan o zo mooi zijn vanuit een rolstoel!

Heeft men interesse in dit evenement of in deze rolstoel, kan men altijd een kijkje nemen  op : www.rehacare.com      www.rehamedeurope.nl

 

 

 

 

4 gedachten over “Een Unieke en blijvende ervaring!

    1. Ja, deze fabrikant wil zijn klanten top producten aanbieden en bij die top producten horen natuurlijk ook de nodige top experten… Ook na de aankoop van een product heeft deze fabrikant een dienst ter beschikking waar de klant 24 uur op 24 kan rekenen en vertrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *