Een mooi en kostbaar geschenk!

Een mooi en kostbaar geschenk!

Haarwasbak IngridOp aanraden van Hilde Meus geef ik graag jullie deze tip mee. Mensen met een beperking hebben het moeilijk om wekelijks hun haar te wassen. Steeds is het een heel karwei en vooral vermoeiend.

Bij de kapster was er wel zo’n haarwasbak maar thuis was het behelpen. Onlangs heb ik DE oplossing gevonden. EUREKE!!! In de kringloopwinkel hebben we onlangs er eentje op de kop kunnen tikken en HOERAAA wat een luxe !!!   Voor een paar € is het een echt makkie
geworden . Je kan ook gerust aan je kapper vragen of hij/zij die of die wasbak voor jou kan bestellen.

Zo wordt haar wassen een plezier aan huis

Fijne Groetjes,

Ingrid Peetroons

Ingrid Wasbak HarenIngrid aan wasbak

4 gedachten over “Een mooi en kostbaar geschenk!

  1. heb thuis ook zo een wasbak maar Emilie (mijn dochter) met zware beperking kan er haar hoofd niet inleggen …dus hier 3 keer per week bad(ganse karwei is 33 jaar dus…)maar heb toch graag en trouwens zij ook dat haar haren netjes zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *