Voor een super goede mondhygiëne!

Voor een super goede mondhygiëne!

Omdat het als rolstoelgebruiker erg moeilijk is om naar een tandartsenpraktijk te gaan, zijn velen genoodzaakt voor zulke zaken naar  een ziekenhuis te gaan.  Bij mijn laatste controle  was ik heel aangenaam verrast. De tandarts was zo tevreden over mijn eigen tandverzorging, dat hij een narcose helemaal niet nodig vond..  De kleine zaken die aan mijn tanden moesten gedaan worden, konden perfect in zijn privé praktijk gebeuren..Heel erg benieuwd en ook wat angstig, zat ik enkele weken later bij de tandarts… Ook daar kreeg ik weer te horen dat mijn tanden super goed verzorgd waren…. De tandarts was ook super blij dat hij de zaken die moesten gebeuren, vanuit mijn rolstoel gedaan konden worden…. Een hele opluchting voor mezelf en voor degene die bij mij was, want een transport van de ene stoel is voor velen onmogelijk is.  Het is dus zeer belangrijk dat men een praktische  rolstoel  heeft die op alle vlakken uitgerust is… Nogmaals een dikke Merci aan Luc Knoben. (Product Manager)

Wat ik doe om een super goede tandhygiëne te hebben, en die ook te behouden, ontdekte ik het volgende… Op een dag kwam een elektronische tanden flosser op mijn pad… Na enige informatie, was dit een apparaat wat ik absoluut in mijn badkamer wilde hebben… Ook de volgende tandproducten hielpen mij om een hygiënische mondverzorging te hebben….  http://www.foreverliving.com

Voor bloedend tandvlees of aften zijn deze producten eveneens erg geschikt…. Zeg nu zelf, wat is aangenamer dan een super goede mondhygiëne.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *